Usluge

Revizija i srodne usluge

Revizija finansijskih izveštaja je postupak provere i ocene finansijskih izveštaja, kao i podataka i metoda koji se primenjuju pri sastavljanju finansijskih izveštaja na osnovu kojih se daje nezavisno stručno mišljenje o tome da li finansijski izveštaji u svim materijalno značajnim aspektima daju istinit i pošten prikaz finansijskog stanja i rezultata poslovanja pravnog lica u skladu sa odgovarajućom regulativom za izradu finansijskih izveštaja.

Revizija audio vizuelnih dela

Vlada Republike Srbije donela je Uredbu o podsticajima investitorima da u Republici Srbiji proizvode audiovizuelna dela. Uredbu će sprovoditi Ministarstvo kulture i informisanja tako što će dodeljivati sredstva podsticaja u oblasti audiovizuelne proizvodnje.

Cilj uredbe je da se poveća broj filmskih projekata koji se realizuju u Srbiji, podstiče stvaralaštvo kinematografskih dela, kao i promociju potencijala naše zemlje u ovoj oblasti.

Transferne cene

U Srbiji je priprema i podnošenje dokumentacije o transfernim cenama nadležnom organu Poreske uprave postalo obaveza počev od 2013. godine. Osnov za regulisanje oblasti transfernih cena u Srbiji čine Zakon o porezu na dobit pravnih lica i Pravilnik o transfernim cenama i metodama koje se po principu „van dohvata ruke“ primenjuju kod utvrđivanja cene transakcija među povezanim licima, kao i OECD smernice.

Transferne cene predstavljaju jedno od najrizičnijih oblasti međunarodnog oporezivanja, jer 70% međunarodne trgovine se dešava unutar međunarodnih grupa preduzeća.

Poresko savetovanje

Mi, kao poreski savetnici svojim sveobuhvatnim pristupom pomažemo našim klijentima u optimizaciji njihovih poreskih obaveza i minimizaciji poreskog rizika. Takođe, mi smo tu da svaku odluku naših klijenata ispratimo savetodavno kao i da im pružimo adekvatne poreske savete.

U toku godine planiramo i implementiramo strategije koje smanjuju poresku izloženost i poboljšavaju uspešnost. Naši poreski stručnjaci su u toku sa uvek promenjivim pravilima poreske regulative.

Finansijsko savetovanje

Naš konsultantski tim koji se bavi finansijskim savetovanjem klijenata pomoćiće Vam u oblikovanju poslovnih promena i transakcija kroz široku paletu profesionalnih poslovnih, poreskih i konsultantskih usluga.

Privredna društva su svakodnevno izložena potrebana za stalnim promenama i prilagođavanjima i gotovo da ne postoji kompanija koja se ne suočava sa složenim i kompleksim izazovima, s tim u vezi naš konsultantski tim za finansijsko savetovanje Vam stoji na raspolaganju i raspoložen je za obostrano korisnu saradnju.

Poslovno savetovanje

Ponekad je potrebno sagledati izazov iz druge perspektive. Naša usluga poslovnog savetovanja vam može pružiti tu perspektivu, koju smo razvili kroz mnogo godina iskustva. Naš iskusan tim vam može asistirati u svim segmentima poslovnog planiranja i mnogih procesa koji su sastavni deo poslovnog planiranja.

Naši stručni saveti i preporuke će omogućiti optimizaciju organizacione strukture vaše kompanije, ali i njenih poslovnih procesa, osiguravajući tako razvijanje vašeg biznisa i profitabilnosti kompanije, te ostvarivanje konkurentske prednosti.

Računovodstvo i obračun zarada

Usled velikog pritiska konkurencije i konstantnih promena na tržištu naši klijenti mogu u potpunosti da se posvete vođenju i razvoju svojih biznisa i donošenju ispravnih poslovnih odluka u svakom trenutku, a vodjenje poslovnih knjiga i praćenje izmena propisa iz oblasti računovodstva mogu da prepuste nama i da očekuju sve neophodne informacije blagovremeno.

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje u vezi naših usluga? Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.
Odgovorićemo na Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku.